ZWEMMEN

Zwemmen is leuk en dat kan iedereen zelf ervaren. Zwemmen is geschikt voor iedereen: jong, oud, beginner of sportieveling. R.Z. & P.C. De Mors heeft een passend zwemaanbod voor iedere zwemmer van jong tot oud.

Binnen onze zwemafdeling kennen we de indeling C- B- en A-selectie

De C-selectie als je net in het trotse bezit bent van je zwemdiploma en je wilt graag beter leren zwemmen, dan kom je eerst in de C-selectie. Hierin werken we met het sterrenplan! Dit bestaat uit een plan met 5 sterren. Je leert op een leuke en speelse manier de basisvaardigheden van het zwemmen. Er zijn per ster bepaalde doelen te behalen en als je dit vaardig bent ga je afzwemmen voor ster 1-2-3-4-5 en krijg je een certificaat.

Daarnaast kun je deelnemen aan verschillende wedstrijden.

De C-selectie traint op dinsdag en donderdag van 18.00 uur tot 19.00 uur.

De eerste 4x mag je gratis meetrainen!

De B-selectie Heb je al je sterren behaald dan ga je door naar de B-selectie. Hierin zul je de zwemslagen nog beter onder de knie krijgen. Ook bij de B-selectie kun je deelnemen aan verschillende wedstrijden.

Als je hebt laten zien dat je gemotiveerd bent dan kun je doorstromen naar de A-selectie.

De B-selectie traint op dinsdag en donderdag van 18.00 uur tot 19.00 uur

In de A-selectie ligt de nadruk op presteren. Om nog beter te kunnen presteren zijn een aantal aspecten zeer belangrijk. Dit betekent dat je verplicht bent zoveel mogelijk trainingen aanwezig te zijn, minimaal 80 % van de trainingen. Je kunt je alleen met een geldige reden voor een training afmelden. Daarnaast zal je aan zoveel mogelijk wedstrijden deel moeten

nemen waarvoor je ingeschreven wordt. De competitiewedstrijden waaraan wij deelnemen is voor elke zwemmer binnen de A-selectie een verplichte wedstrijd.

Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat wij iedereen de juiste en specifieke aandacht kunnen geven en de prestaties zullen toenemen. De trainers van De Mors zorgen voor een verantwoorde aanpak en begeleiding, zowel tijdens de training als ook tijdens wedstrijden en toernooien.

Trainingstijden A-selectie
Dag van tot Opmerking
Maandag 18:00 19:00 Training van Henk Hofstede
Dinsdag 18:00 19:00 Training van Robert Spekhorst/Henk Hofstede
Donderdag 19:00 20:00 Training van Robert Spekhorst/Henk Hofstede
Zaterdag 07:30 08:15 Training van Robert Spekhorst/Henk Hofstede

Als De Mors nemen we ook deel aan meerdaagse zwemtoernooien in binnen- en buitenland, bijvoorbeeld in Nordhorn (Duitsland) of Epe/Gronau (Duitsland).

Voor meer informatie kunt u altijd naar Henk Hofstede

Goed om te weten:
Je eerste_wedstrijd

WEDSTRIJD ZWEMMEN

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt