ACTUEEL: in verband met corona en aansluitend de verbouwing van het buitenbad van de Koerbelt heeft het toernooi sinds 2020 geen doorgang meer kunnen vinden. Wij hopen dit toernooi in de zomer van 2024 weer te kunnen organiseren. Hou deze pagina op de hoogte voor meer informatie!

Sinds 2016 is het buitenbad van zwembad de Koerbelt in de zomer het toneel voor een groots opgezet waterpolotoernooi voor de jeugd ter voorbereiding op de competitie. Traditioneel wordt het toernooi in het eerste weekend van september georganiseerd. Jeugdteams vanuit heel Nederland en afvaardigingen van clubs uit België en Duitsland, uitkomend in verschillende competities, komen naar Rijssen om zich op het komende seizoen voor te bereiden. Zo’n 200 waterpoloërs, begeleiders, coaches en trainers nemen het roer over in het buitenbad, wat jaarlijks garant staat voor veel toeschouwers.

Commissie

Joost Bredeweg
Activiteiten

Albert ten Hove
Sponsoring, PR, financien

Susan van Eden
Horeca

Johan Ruiterkamp
Voorzitter, wedstrijdsecretariaat

Jan-Willem ten Hove
Activiteiten

Erik Rolleman
WPC, activiteiten

Contact:

Jan-Willem ten Hove
koerbelttoernooi@gmail.com

De voorbereidingen voor het toernooi zijn in volle gang. Vanwege de toenemende aanmeldingen is er nog plaats voor een aantal jeugdteams in de leeftijdscategorieën: <13, <15 en <17.

Aanmelden?
Schrijf je dan snel in (uiterlijk 31 juli) via: koerbelttoernooi@gmail.com
Mocht je fouten tegenkomen in de uitnodiging of in het inschrijfformulier, laat het ons dan z.s.m. weten zodat we de fouten kunnen verbeteren.