De Mors is een levendige vereniging voor zwemmen en waterpolo. De leden bestaan uit zwemmers van alle leeftijden, op dit moment tussen de 6 en 65 jaar. Het niveau waarop de sport beoefend wordt varieert van regionaal tot zelfs landelijk niveau. Sportiviteit en een sociaal verenigingsleven zijn de belangrijkste pijlers onder onze vereniging.

Er zijn verschillende mogelijkheden waarop u zich als sponsor binnen onze vereniging kunt profileren. De opbrengsten vanuit sponsoring gebruiken wij voor het bekostigen van goede gekwalificeerde trainers, aanvullende opleiding van trainers en overig kader en extra trainingsmateriaal voor de jeugd.

Daartegen over kunnen wij zorgen dat u als sponsor meer bekendheid krijgt. Wij doen dit op meerdere manieren.

Sponsoruitingen

  • Reclame-uitingen bij goedbezochte toernooien en andere evenementen (zwem4daagse, Riessentak- en Koerbelttoernooi)
  • Vermelding op de homepage van onze website
  • Vermelding in de nieuwsbrief
  • Vermelding op social media
  • Vermelding op kleding (tenues, zwemkleding, caps)
  • Reclame-uitingen langs de badrand bij wedstrijden
  • Individuele uitingen zoals bal- of wedstrijdsponsoring

Sponsoring van RZ&PC De Mors staat garant voor een wederkerige relatie. Naast dat wij voor de visuele zichtbaarheid van uw bedrijfslogo zorgen, wordt u actief betrokken bij de jaarlijkse sponsorbijeenkomst waarin alle sponsoren elkaar in een informele sfeer ontmoeten.

Wij maken gebruik van een indeling in sponsorpakketten: Goud, Zilver en Brons, afhankelijk van uw wensen. Wilt u iets anders? Alleen een toernooi, een team sponsoren? Of juist uitgebreide sponsoring waarin het sport- en bewegingsplan van uw onderneming is verweven (bijv. clinics)? Maatwerk is altijd mogelijk. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden!

Ook sponsor worden?


    Trotse Sponsoren van De Mors