De Mors is een levendige zwem- en waterpolovereniging. Het niveau waarop de sport beoefend wordt varieert van regionaal tot zelfs landelijk niveau. Sportiviteit en een sociaal verenigingsleven zijn de belangrijkste pijlers onder onze vereniging.

Er zijn verschillende mogelijkheden waarop u zich als sponsor binnen onze vereniging kunt profileren. Wij maken gebruik van een indeling in de sponsorpakketten Goud, Zilver en Brons. Wilt u liever maatwerk? Bijvoorbeeld alleen een wedstrijd, toernooi of een specifiek team sponsoren? Of de sport- en bewegingsambities van uw onderneming verwezenlijken bij De Mors (bijv. clinics)? Maatwerk is altijd mogelijk, wij bespreken dat graag met u! Zie onze sponsorflyer voor alle mogelijkheden:

 

Om de club verder te professionaliseren en de uitstraling naar een hoger plan te tillen wordt actief ingezet op het uitbreiden van het sponsorbestand. Sponsoring van RZ&PC De Mors staat garant voor een wederkerige relatie. Naast dat wij voor de visuele zichtbaarheid van uw onderneming zorgen, wordt u actief betrokken bij de sponsorbijeenkomsten op het nieuwe zwembad De Koerbelt waarin alle sponsoren elkaar in een informele sfeer ontmoeten. Wij vernemen graag van u!

Ook sponsor worden?


    Trotse Sponsoren van De Mors