Welkom bij RZ&PC De Mors

Wij voorzien je hier graag van meer informatie over onze vereniging.

Bij RZ&PC De Mors bepaal je zelf op welke wijze en hoe intensief je de zwem- of waterpolosport wilt beoefenen. Bij ons is iedereen welkom en zijn er verschillende mogelijkheden. Ons sportaanbod is onderverdeeld in Zwemmen (jeugdselecties en Masters) en Waterpolo (jeugdteams en senioren heren- en damesteams). Klik op de betreffende pagina voor meer informatie en actuele trainingstijden.

Na het behalen van een A- of B-zwemdiploma starten veel kinderen bij de jongste zwemmers van onze vereniging, ook wel de C-selectie genoemd. Vervolgens zijn er mogelijkheden door te stromen naar de B- of A-selectie.

Uitgangspunt van De Mors is om kinderen zowel met wedstrijdzwemmen als met waterpolo kennis te laten maken. Dit geldt zowel voor de trainingen als voor de wedstrijden. Aangezien voor waterpolo een goede zwemtechniek erg belangrijk is, besteden wij daaraan bij de kleine kinderen de meeste aandacht. Ondanks dat veel kinderen uiteindelijk een keuze maken voor één van de disciplines bestaat uiteraard de mogelijkheid om beide takken van sport te blijven uitoefenen.

Aan de badrand staan trainers met ervaring. Dit zijn (deels) gediplomeerde trainers, maar het merendeel van onze trainersgroep bestaat uit vrijwilligers met veel praktijkervaring, die de noodzaak van een goede trainer aan de badrand kennen.

Als lid van RZ&PC De Mors kom je in aanraking met een omgeving waarbinnen het zowel individueel als in teamverband presteren aan de orde komen. Hierdoor kan een positieve invloed ontstaat op de (zelf)discipline en persoonlijke vorming van jongeren kinderen. Vanzelfsprekend is het plezier van de sport ook van groot belang!

Wij hopen dat wij jou of je kinderen als lid mogen verwelkomen bij onze club. De eerste vier trainingen zijn gratis, oftewel je kan eerst kijken of het iets voor je is! Klik hier voor meer informatie met betrekking tot het lidmaatschap van onze vereniging.