Ruim 10 jaar geleden is De Mors voor onder andere oud-wedstrijdzwemmers en sportieve triathleten een nieuwe zwemgroep gestart: de Masters. Deze zwemmers wilden wel graag hun zwemslag trainen, maar niet meer deelnemen aan wedstrijden. Door de jaren heen is het aantal zwemmers aanzienlijk gegroeid naar ruim 30 Masters, in leeftijd variërend van twintig tot ongeveer zestig jaar.

Hou je van zwemmen, ben je 18 jaar of ouder en wil je samen met andere zwemmers trainen om je techniek te verbeteren, conditie op pijl houden en misschien ook wel sneller te worden? Of ben je triatleet, maar is je zwemslag onderontwikkeld? Dan is Masterzwemmen zeker iets voor jou. Er wordt stevig getraind, maar iedereen kan op zijn eigen niveau zwemmen. Zowel beginners als meer ervaren zwemmers zijn welkom. Er is ruimte voor het aanleren van de zwemslagen en het verbeteren ervan.

De Masters trainen op dinsdagavond van 20:45 – 21:45 en op zaterdagmorgen van 7:00 – 8:30. De vroege vogels worden na hun training op zaterdagochtend met verse koffie beloond.

Naast deze uren wordt er ook op maandag (18:00 – 19:00) en donderdag (18:00 – 19:00) getraind, gezamenlijk met de A-selectie. Laatstgenoemde uren zijn in overleg toegankelijk voor Masters.

Stuur ons een bericht voor aanvullende informatie over Masterzwemmen, of meld je aan via het aanmeldingsformulier.