Afgelopen zaterdag werd een van de en misschien wel de belangrijkste wedstrijd in de competitie gespeeld in de Koerbelt te Rijssen. De hele week was er al druk getraind op de ballijn en op het omschakelen van de aanval naar de verdediging. De ploeg waar zaterdag tegen gespeeld werd is met name in de omschakeling erg gevaarlijk.

 
In de eerste periode werd al direct duidelijk dat de ballijn en de omschakeling er al aardig in zaten. We waren scherp in de bal onderscheppen en lagen hoog naast de man voor de break. Jammer genoeg werd er kans na kans gemist. De tussenstand na het eerste kwartje was dan ook 1 – 1. Het enige doelpunt aan de zijde van De Mors werd gescoord door Marnix van den Noort.

 
In het tweede kwartje werden de kansen meer benut en werd er nogmaals gescoord aan de zijde van De Mors, dit keer door Jan – Paul Rozendom. Aan het einde van het tweede kwartje sloeg de vermoeidheid toe en werden enkele gedwongen/moeilijke beslissingen genomen met betrekking tot de wissels.

 
Na het derde kwartje was het al duidelijk dat wij fysiek, maar vooral conditioneel tekort kwamen tegenover WS Twente. Er werden in het derde en vierde kwartje nog wel enkele kansen gecreeerd, maar die konden door sterk verdedigend werk van WS Twente niet worden benut. Al werd er nog wel 1x gescoord Marnix van den Noort.
Terugkijkend op deze wedstrijd kunnen we toch tevreden zijn met de weerstand die wij tegen WS Twente hebben geboden.

 
Eindstand: 3 – 5