Afgelopen zaterdag speelde de Pupillen van De Mors een wedstrijd tegen Het Ravijn uit Nijverdal. Op voorhand werd geschat dat dit een moeilijke partij zou worden, en dus waren onze pupillen sterk gefocust. In ieder geval gingen ze met volledige inzet de wedstrijd in.

We begonnen de eerste periode goed, met zoals vooraf afgesproken het gaan liggen in de ballijn en zorgen voor goed oogcontact in de aanval. Maar ook Het Ravijn ging uitstekend van start. De eerste periode werd dan ook met aan het eind 2 – 2 op het scorebord.

In de 2de periode liep het wat minder bij de ons. Ondanks het uitstekende keeperswerk van Jorrit Pedemors werd de 2de periode toch afgesloten met een teleurstellende 3 – 6 in het voordeel van Het Ravijn.
Na in de rust veel aanwijzingen en tips van de coach te hebben gegeven liep het spel in de 3de periode al weer wat beter. Door prima verdedigend werk (vooral door Joost Karels) kregen we aanval na aanval en kwamen zo vaak tot scoren. Keeper Jan-Paul Rozendom redde de een na de andere bal, waardoor we uiteindelijk terugkwamen in de wedstrijd. Echter dit kon niet meer voorkomen dat we verloren met 5-8.