Vossenjacht_2
 
Zaterdag 18 oktober was het zover, de startactiviteit van RZ&PC de Mors, de vossenjacht.
Om 9.30 uur kwamen de vossen bij elkaar.
De vossen kregen een plek aangewezen, waar ze mochten gaan staan.

 

Om 9.45 uur kwamen de kinderen, die mee gingen doen aan de vossenjacht bij Mainstreet in de Grotestraat.
Daar werden de kinderen in groepen verdeeld. De kinderen mochten een naam verzinnen voor hun groep.
Er zijn erg leuke namen bedacht.

 
 
Vervolgens gingen de groepen om beurten weg. De eerste groep waterpolo-bal was om 10.30 uur al terug met de verzamelde handtekeningen van de vossen. Even later kwam ook de tweede groep binnen swimkids, derde werden de waterpolo-boys, vierde de vossenjaagsters, vijfde was frietje frikandel, zesde rz&pc de mors en als laatste kwam de groep girlpower binnen. Achter de winkel kregen de kinderen drinken. De ene vos was beter te vinden dan de andere.

Zo hadden we een visser, die zat te vissen in de fontein. Er liep een vampier op de markt. Sneeuwwitje liep voor de Hoge Wal. Ook was er een kip te vinden in het centrum. Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw teletubbie Lisanne kom maar gauw. Ook de Soweco had tijd vrij weten te maken voor de vossenjacht. Bob de bouwer, ik bedoel een timmerman. En nog een hele stoere vos, commandant van Brussel. Alle vossen hartelijk dank voor de medewerking.

De uitslag werd bekend gemaakt. Alle groepen hadden alle handtekeningen van de vossen verzameld. Daarom hebben ze het allemaal supergoed gedaan en was er voor iedereen een snoepzakje.

De activiteitencommissie wil graag Mariët Hofman bedanken voor de ruimte achter Mainstreet, die we mochten gebruiken.

Al met al was het een zeer geslaagde ochtend, op naar de volgende activiteit. Wat dit gaat worden, blijft nog even geheim.

Vossenjacht_1