vandevoorzitterHet seizoen is inmiddels in volle gang en de eerste wedstrijden zijn gespeeld. Het doet mij goed om te zien dat de strijd weer in alle hevigheid is losgebarsten en eenieder probeert de punten voor onze club bij elkaar te winnen!

 

Aan het einde van het afgelopen seizoen leek het erop dat er problemen zouden ontstaan met het vinden van het juiste aantal vrijwilligers en trainers voor zowel de zwem- als waterpoloafdeling. Gelukkig blijken er nog velen te zijn die onze club een warm hart toe dragen en in de veelal drukke schema’s nog tijd hebben kunnen vinden een bijdrage te leveren, waarvoor dank!

 

Voor de heren waterpolo selectie hebben wij als opvolger van Martin Poortman, Rens Wolters beschikbaar gevonden. Rens heeft de afgelopen jaren de selectie van De Veene getraind en ziet bij De Mors een nieuwe uitdaging.

 

De trainersselectie bij het zwemmen hebben wij uit kunnen breiden met Reinier Oosterveld. Reinier is een oude bekende van De Mors. Reinier heeft veel ervaring als zwemmer en als trainer en is in bezit van de nodige trainersdiploma’s.

 

De activiteitencommissie draait zowel achter als voor de schermen overuren om voor eenieder  iets extra’s te kunnen bedenken. De zwem4daagse was daarbij het startsignaal, waar we achteraf met een goed gevoel op terug kunnen kijken. De startactiviteitenmiddag voor de jeugd heeft voor veel plezier bij onze jongste leden gezorgd. Houd de agenda van de activiteitencommissie goed in de gaten en voel jij er iets voor om eens een activiteit te organiseren, meld je dan aan via: activiteitencommissie@rzpc-demors.nl

 

We kunnen het niet vaak genoeg benoemen, maar hierbij nogmaals een oproep voor vrijwilligers. Er is een tekort aan scheidsrechters, dit jaar kunnen we het nog redden met het huidige aantal, maar wanneer er volgend jaar geen scheidsrechters bij komen zullen we niet meer alle teams voor de competitie in kunnen schrijven.

Ook de klokkers voor de waterpolowedstrijden zijn van harte welkom. Indien je beschikbaar bent voor één van deze taken kan je dit melden bij de WPC.

 

Sportieve groet,

Ingrid Koster-Schreurs