Met de laatste officiële berichtgeving van mijn kant wil ik het sportjaar 2012 uitluiden en aan het kerstreces beginnen. Helaas door omstandigheden geen oliebollenmix toernooi dit jaar maar ik ben ervan overtuigd dat de WPC alle opties heeft bekeken. Wel kunnen we dan allemaal de laatste wedstrijd van H1 bijwonen en wellicht na afloop elkaar een drankje met een oliebol aanbieden bij de AV.

Verder kunnen we melden dat er een groot aantal wedstrijdsecretarissen bijgeschreven mogen worden. Iedereen is geslaagd en dus behoren de klokkers problemen tot het verleden. Bij de zwemafdeling zijn er drie zwemofficials bij gekomen. Allen natuurlijk van harte gefeliciteerd met de behaalde diploma’s . We vinden het als Bestuur natuurlijk fantastisch dat er weer een enthousiaste groep vrijwilligers zich voor onze club wil inzetten.
Respect voor vrijwilligers, in het bijzonder voor scheidsrechters en andere wedstrijdleiders, heeft de laatste tijd terecht veel aandacht gekregen na het schandalige gedrag van enkele jongens. De KNZB heeft tijdens alle wedstrijden 1 minuut stilte gevraagd en een convocatie voor laten lezen. Een prima actie, want excessief gedrag komt ook in alle takken van sport voor.

Mijn De Mors-wensen voor 2013 zijn :
– Goede prestaties van zwemmers en waterpoloërs.
– Hopelijk gaan zich meer “oudere” sporters inzetten voor training en begeleiding van onze jeugd. Zodat vele handen licht werk maken.
– Laten we er een sportief en gezellig sportjaar van maken met elkaar!

Ik wens u allen namens het bestuur van RZ&PC De Mors Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar.

 

Berthie Berenpas-van Amersfoort