Gisterenavond was de Seizoen-Start-Borrel en daarmee hebben we alvast een voorschot genomen, op hopelijk een goed zwem- en poloseizoen 2012-2013. Het waren weer hectische weken. De laatste weken voor de vakantie en de eerste erna. Er is door een grote groep veel werk verzet om onze vereniging goed voorbereid en georganiseerd het nieuwe seizoen in te laten gaan.

 

Veel veranderingen zijn er doorgevoerd bij de zwemafdeling, waar nu een geheel nieuw team de sportieve leiding heeft genomen. Tot onze grote spijt is hoofdtrainster Monique Kroeze behoorlijk ernstig gewond geraakt bij een fietsongeval en wij wensen haar natuurlijk een voorspoedig herstel toe. Rob en Albert bijgestaan door Willem, Marco en de zwemcommissieleden nemen de honneurs nu waar en zetten zich 100% in om de zwemafdeling naar een hoger niveau te helpen.

 

De waterpoloafdeling is ook behoorlijk op zijn kop gezet en de teams zijn sterk verjongd Sommige teams zijn mooi gemixt met jong en oud in één team, zodat kennis en ervaring gedeeld kan worden met de jeugdige spelers. Vandaag start het seizoen weer met een klassieker; H4 tegen H5. Uit betrouwbare bron heb ik vernomen dat de heren er zin in hebben. Het is u vast niet ontgaan dat de website is vernieuwd. Dank aan John Koster (en de voorbereidende suggesties van de websitecommissieleden) voor het geweldige werk dat hiervoor is verzet.

 

Niet alles op IT gebied loopt overigens zo vlekkeloos. Er is een vervelende storing in de software van het contributieinningsprogramma opgetreden. Hierdoor is uw zakgeld de afgelopen maanden iets beter geweest maar helaas zal deze in de komende maanden weer minder worden. Gelukkig is het contributiebedrag van RZ&PC De Mors te overzien.

 

Het sponsorcontract is ondanks de moeilijke economische situatie wederom verlengd voor een periode van 3 jaar. Deze week hebben we hiermee de publiciteit gezocht en hopelijk zal er de regionale pers aandacht aan besteden. Ter Steege bedankt.

 

Ik wens alle leden een sportief en succesvol zwemseizoen toe en tot ziens bij een zwem- of waterpolowedstrijd!

Berthie Berenpas-van Amersfoort