De pasavonden liggen inmiddels alweer een tijdje achter ons en het bestuur (en de leverancier) is druk geweest met het uitwerken van de bestellijsten. Eén en ander heeft wat meer tijd gekost dan voorzien mede door de extra pasavond voor de Minioren B/C, waarvoor zich liefst drie sponsoren aandienden zodat deze groep van 25 kinderen < 12 jaar volledig in de nieuwe clubtenues worden gestoken! Tenslotte waren er nog enkele nabestellingen die verwerkt moesten worden in de definitieve bestellijst zodat er vorige week uiteindelijk een “go” is gegeven aan de leverancier.

 

Hoewel de levering ten opzichte van de eerdere verwachting dus niet meer voor het jaareinde zal plaatsvinden zijn wij als bestuur erg blij met de getoonde animo en de medewerking aan de invoering van dit clubtenue. De indicatie van de levertijd bedraagt ca. 6 weken, waarbij onze leverancier heeft aangegeven dat deze termijn enigszins beïnvloedt zal worden door de feestdagen en de jaarwisseling omdat de producent een ‘wintersluiting’ kent. Vooralsnog houden wij rekening met levering in februari 2016. We hopen op jullie begrip voor deze uitloop en zullen je t.z.t. informeren over de voortgang.

 

Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan kunnen jullie contact opnemen met Ingrid of ondergetekende, het liefst via de mail. Adressen: voorzitter@rzpc-demors.nl of penningmeester@rzpc-demors.nl.
Namens het gehele bestuur alvast fijne feestdagen en veel geluk voor het nieuwe jaar gewenst!

Maarten ter Harmsel
Penningmeester De Mors