Op onze website plaatsen we de uitslagen van de zwemwedstrijden waar R.Z. & P.C. De Mors aan deelneemt.

Dit is een overzicht van alle zwemmers van R.Z. & P.C. De Mors die aan deze wedstrijd hebben deelgenomen zodat je direct je gezwommen tijd, behaalde plek en eventuele PR waarde kunt zien zonder door een totaal uitslag te moeten zoeken.

In principe staan de zwemuitslagen de maandag na de wedstrijd op onze website.

Soms wil je ook graag de totaal uitslag, inclusief de zwemmers van de andere zwemverenigingen, van een zwemwedstrijd zien of een totaal overzicht hebben van  je gezwommen PR’s  op de diverse afstanden in een 25m of 50 meter bad.

Deze informatie kun je vinden op www.zwemrank.nl  , ze omschrijven zich zelf als de uitslagen site van zwemmend Nederland.

Op deze website kun je onder de tab “zwemmers” zoeken op je eigen naam voor jou PR overzicht, maar ook voor het totaal overzicht van de zwemwedstrijden  waar je aan hebt deelgenomen met een complete uitslag van die zwemwedstrijd.

Je kunt er ook een persoonlijk account aanmaken, met dit account kun je ook instellen dat je een mail wilt ontvangen wanneer er nieuwe uitslagen van jou of je club op de zwemrank website worden geplaatst. Je kunt bijv. ook instellen dat jij en je clubgenoten vet worden weergegeven in de totaal uitslag van een zwemwedstrijd zodat je de clubgenoten en jezelf snel kunt terug vinden.

Een bezoek aan de website is zeker de moeite waard.

Op de website www.knzbkringoverijssel.nl/zwemmen.html  kun je ook uitslagen vinden, dit zijn uitslagen van wedstrijden die door de KNZB kring Overijssel zijn  georganiseerd zoals speedo wedstrijden en Overijsselse kampioenschap wedstrijden.

Verder kun je op deze website allerlei informatie van de KNZB kring Overijssel vinden.