Afgelopen vrijdagavond gingen wij met negen zwemmers en drie supporters richting Hengelo voor de derde lange afstandwedstrijd van het seizoen.

In deze wedstrijd heeft iedereen zijn beste beentje voor gezet en werden er door iedereen hele mooie tijden gezwommen.

IMG_1184Donderdagavond werd er door diverse ouders en kinderen een mooi spandoek gemaakt voor de Regionale Minioren Club Meet welke dit jaar in het teken van “FEEST” stond.

Zaterdagochtend gingen wij al vroeg richting Zwolle waar deze wedstrijd gezwommen zou gaan worden.

Eerst moesten wij met z’n allen nog de ballonen opblazen die aan ons spandoek bevestigd werden. Ook kregen wij allemaal een mooie rode clownsneus die wij op moesten doen.

Na goed te hebben ingezwommen moesten alle 12 clubs zich gaan voorstellen aan het publiek die op de tribune plaatsgenomen hadden. Ook de officials waren deze wedstrijd vrolijk uitgedost met een mooie muts en ook een rode neus.

Voor de pauze gingen wij goed van start met zeer mooie tijden voor al onze zwemmers ondanks dat sommigen het wel heel erg spannend vonden om bij zo’n grote wedstrijd mee te zwemmen.

In de pauze mochten wij niet gaan zwemmen in het zwembad maar wij dachten slim te zijn door lekker op de kant van het bad te gaan zitten om zo te gaan pootje baden en toch nog wat verkoeling te hebben , aangezien het erg warm was.  Helaas bleek dat, dat ook niet mocht zodat wij maar weer op de kant zijn gaan zitten.

Hierna ging de wedstrijd weer verder en konden wij toch nog een paar zeer mooie resultaten halen met diverse zwemmers die toch bij de top 5 eindigden.

Wij zijn in het totaal klassement als zesde geeindigd van de 12 clubs die meededen.

ZEER KNAP GEDAAN MEISJES EN JONGENS.

Al met al een zeer lange maar geslaagde dag voor ons waarin wij veel plezier met elkaar hebben gehad.

In het fotoboek zijn enkele sfeerimpressie foto’s te vinden!

 

Jullie speciale verslaggever