Ondanks dat 18 april jl. de overname van de – inmiddels bijna een halve eeuw oude – voorzittershamer heeft plaatsgevonden, heeft het voorstellen van mijzelf even op zich laten wachten. Er waren nu eenmaal zwem- en waterpoloactiviteiten die meer prioriteit vergden.

Enfin, nu is dan eindelijk het moment aangebroken en daarbij gaat allereerst een dankwoord uit naar mijn voorgangster Berthie Berenpas-Amersfoort. Zij heeft de afgelopen jaren ongelofelijk veel vrije tijd en (positieve) energie in de club gestoken, waarvoor wij niets minder dan enorm dankbaar kunnen zijn. Daarnaast is Berthie grotendeels verantwoordelijk geweest voor de samensmelting van de verschillende disciplines binnen onze club, en was zij een veel geziene toeschouwer bij de meest uiteenlopende wedstrijden en evenementen.

Voor een ieder die mij (nog) niet kent. Mijn naam is Ingrid Koster-Schreurs, getrouwd met John en speelster bij het enige damesteam dat RZPC De Mors rijk is.

Het is voor mij als kersverse voorzitter een uitdaging om de ingezette lijn door te zetten, samen met de medebestuursleden, het kader, de vele vrijwilligers en uiteraard al onze sportieve leden.

Persoonlijk kijk ik uit naar een sportief seizoen 2013-2014, met hopelijk voor ieder team of individuele sporter(s) goede prestaties en resultaten. Maar voor nu wens ik je vooral een erg fijne vakantie!

 

Met sportieve groet,

Ingrid