Afgelopen zaterdag hebben wij de Overijsselse minioren clubmeet gezwommen.

Wij begonnen dinsdag al met het schilderen van spandoeken die wij zelf moesten maken. Hierbij hadden wij als zwemmers al heel veel plezier omdat wij allemaal een eigen stukje mochten schilderen. Zaterdag vertrokken wij met onze twee spandoeken naar het nieuwe zwembad in Zwolle.

 

Nadat wij ons omgekleed hadden gingen wij ons inzwemmen. Na het inzwemmen moesten wij terug naar de kleedkamers. Hier moesten alle teams zich in rijen opstellen. Wij mochten als tweede onder begeleiding van disco muziek langs het zwembad lopen met onze eigen spandoek naar onze plek.
Het hele zwembad was  gehuld in de sfeer van de Onderwereld.

 

Voor de pauze hebben wij heel goed gezwommen voor de meeste van ons was het de eerste keer dat wij de 50 mtr of 100 mtr hebben gezwommen.
In de pauze kregen wij van SWOL allemaal een beker omdat wij op de muziek van de Cupsong allemaal mee moesten doen met wat er op het grote beeldscherm getoond werd.
Na de pauze hebben wij vol goede moed onze andere afstanden weer zeer goed gezwommen.

 

Het was een zeer goede wedstrijd met een leuke sfeer. Ook de complimenten aan de kids omdat ze zich tijdens de wedstrijd zeer goed hebben gedragen en heel goed met de wedstrijd bezig zijn geweest.
Namens de trainer Willem hartelijk dank aan alle ouders voor de goede hulp tijdens de wedstrijd waardoor alles zeer gladjes verlopen is.

 

Ook afgelopen vrijdagavond zijn wij nog met een aantal oudere zwemmers naar de lange afstand competitie in Hengelo geweest waar wij waren uitgenodigd om daar samen met WS Twente deze wedstrijd te zwemmen.
Hier hebben wij allemaal de 200 Wissel gezwommen en allemaal een nieuwe PR gezwommen.
Wij wachten met smart op de volgende wedstrijd met WS Twente op de vrijdagavond.
Op naar de 400 en 800 mtr.

 

Jullie speciale verslaggever