Goed nieuws. RZPC De Mors groeit. Vooral van onderaf is het ledenaantal sterk toegenomen. Oftewel: er zit toekomst in onze club. De ‘klas’ aan Pupillen is inmiddels zo groot geworden dat er meer trainers en begeleiders zijn vereist om al dat talent dat erin zit uit onze kleinsten te halen. Een mooie uitdaging, maar daar zijn natuurlijk wel capabele mensen voor nodig. Vandaar dat de Waterpolocommissie van RZPC De Mors (WPC) de zoektocht naar trainers en andere begeleiders is gestart. Als redactie van rzpc-demors.nl werken we daar uiteraard graag aan mee.

Ben jij die ervaren waterpoloër die voldoening haalt uit het overdragen van jouw kennis aan nieuw talent? Meld je dan aan bij de WPC via wpc.demors@gmail.com.

De WPC is zoekende naar – het liefst – een vaste trainer met enige ervaring voor de trainingsavonden op woensdag en zaterdag. De trainingstijden van de Pupillen op deze dagen zijn respectievelijk van 16.00 tot 17.30 uur en van 08.30 tot 09.25 uur. Er wordt ook nog getraind op vrijdag van 18.00 tot 19.00 uur. Daarvoor is al een trainer gevonden, maar laat dit of het feit dat je enkel op woensdag of zaterdag beschikbaar bent geen reden zijn om je niet aan te melden. Elke aanmelding wordt gewaardeerd en het zoeken naar die gewenste derde (hulp)trainer wordt dan gewoon voortgezet.

Met sportieve groet!