Hallo allemaal,

 

Zaterdagmiddag 13 april hebben de jongste zwemmers van De Mors laten zien wat ze in hun mars hebben. Met zeventien kinderen en de nodige begeleiding vertrokken we naar Goor voor de jaarlijkse strijd om de Bouwhuis-bokaal. Het was mooi weer en iedereen had er zin in. Voor een aantal kinderen was het de eerste wedstrijd, dus dat bracht wel de nodige spanning met zich mee. Er werd school- en rugslag gezwommen en in de estafettes de vrije slag.
Het was een leuke wedstrijd, die niet al te lang duurde. Op het laatst werden de prijzen uitgereikt door dhr. Bouwhuis van Bouwhuis Optiek uit Goor. Iedereen had goed zijn best gedaan en dat was ook te zien aan de medailles die onze zwemmers wisten binnen te halen, zowel goud en zilver als brons.
Uiteindelijk ging het natuurlijk om de felbegeerde Bouwhuis-bokaal en vol trots  kunnen we iedereen vertellen dat De Mors deze wisselbokaal dit jaar in de prijzenkast mag neerzetten. Met maar liefst 47 punten hebben we deze wedstrijd gewonnen van de clubs uit Nijverdal, Goor en Hengelo. Een hele mooie prestatie!!
De kinderen kregen na afloop nog een lekker zakje chips en we hebben nog een leuke groepsfoto gemaakt. Daarna vertrokken we weer naar Rijssen, vastbesloten om goed te blijven trainen in het komende jaar, want… die bokaal laten we ons zo niet weer afnemen.

 

Groeten van de minioren