Donderdagavond werd er al begonnen met het inpakken van de aanhanger door Albert en Maarten Wesselink, Robert Spekhorst en Erik Nijsink.

Vrijdag in alle vroegte zijn Robert Spekhorst en Erik Nijsink naar het zwembad in Nordhorn gereden met een aanhanger vol materiaal.
Dit hebben ze gedaan om een goed plaatsje te kunnen bemachtigen op de verkleinde ligweide, de gemeente Nordhorn is namelijk bezig om een grandioos binnenbad te bouwen en heeft daarvoor een stuk grasveld weggehaald. Hierdoor was het maar de vraag of onze zwemclub weer zijn tentenkamp in zijn geheel op kon bouwen. Deze personen hebben daarvoor een gewone werkdag laten vallen (snipperen) om in de rij te gaan staan wachten voor het zwembad.
Na 13:00 uur kwamen ook Carla Slinkman met aanhang, tevens onze sportieve wielrenster Chazia Slinkman, Cock Zandvliet, Dianne Nieuwenhuis en  Henriette Veluwenkamp aan in Nordhorn.
Zij begonnen direct met het opbouwen van ons tentenkamp zodat alles gereed zou staan als de zwemmers zaterdagochtend zouden komen.
Nadat alles klaar was werd er afscheid genomen van Robert Spekhorst die dit weekend bleef slapen om op onze spullen te passen.
 
Zaterdagochtend arriveerden in alle vroegte de zwemmers bij het zwembad.
Na eerst lekker ingezwommen te hebben in het verwarmde buitenbad heeft iedereen zich lekker warm aangekleed om te wachten tot zij aan de beurt waren om te zwemmen.
 
Over de beide dagen hebben de volgende zwemmers medailles behaald:

Finn Slinkman      Goud op de 100 Rug ,  100 Vlinder en 200 Wissel

Andy Zandvliet     Zilver op de 100 Vlinder,  Brons op de 400 Vrij en 200 School

Tahnee Slinkman  Zilver op de 400 Vrij,  Brons op de 200 Wissel

Zoè Slinkman         Brons op de 200 School

Ruben Nijzink        Brons op de 200 Rug
 
Ook alle andere zwemmers hebben het prima gedaan, zo zijn er tal van persoonlijke records gesneuveld.
 
IMG_6067
Zondagmorgen om 8.00 moesten onze zwemmers  alweer aanwezig zijn om te gaan beginnen met hun wedstrijd.
In tegenstelling tot de zaterdag was het deze dag zeer mooi weer en konden wij tussen de wedstrijden door ook nog lekker bruin worden in de zon. Hierdoor zijn er wel een aantal personen goed verbrand naar huis gegaan.
 
 
Dit weekend hadden wij niet kunnen zwemmen zonder de goede begeleiding van Willem Slinkman, Monique Kroeze, Reinier Oosterveld, Jan Nijzink dus ook deze wil ik heel graag bedanken voor hun inzet tijdens het weekend als coach langs de badrand (zowel de koude zaterdag als de oververhitte zondag)
 
Ook dank aan alle ouders, andere familieleden en aanhang voor hun inzet tijdens deze beide dagen.
Jullie allemaal hartelijk dank voor een zeer geslaagd en gezellig weekend.
 
Wij hopen jullie in september ook allemaal weer in Epe – Gronau te verwelkomen, als wij daar onze volgende buitenlandse wedstrijd hebben.
 
Kinderen die deze keer nog niet zijn meegegaan ga rustig mee naar deze wedstrijd dan zal je zelf ook merken dat de sfeer tijdens zo’n toernooi heel erg gezellig is en je leert elkaar ook een keer op een andere manier kennen.
 
 
Jullie beide verslaggevers