De hele week al staat ons land in het teken van feestelijkheden rond het toekomstige koningspaar. En morgen viert Willem-Alexander der Nederlanden ook nog eens zijn verjaardag. Het kan niet stuk.

De 27ste april is nu al een memorabele dag. En niet alleen voor de binnenkort tot koning gekroonde Willem. Ook voor ‘onze’ Erik Markvoort en Harmen Poortman is het een datum om niet te vergeten. Tijdens de laatste speelronde van het waterpoloseizoen 2012 – 2013 nemen deze twee heren namelijk afscheid van onze waterpolohoofdmacht, De Mors 1. Als verdienstelijke routiniers welteverstaan. Een moment om bij stil te staan.

Maar daarmee zijn we er nog niet. Lieve mensen, enthousiaste toeschouwers: neem jullie ratels, trommels en vuvuzela’s mee morgenavond! Want tevens zwaaien wij hoofdtrainer en -coach Martin Poortman uit. Tegen de Veene 1 uit Almelo geeft dé Rijssense leermeester in hart en nieren voor de allerlaatste keer – nu echt, aldus hemzelf – leiding aan De Mors 1. En dat weer allemaal onder toeziend oog van ons, jou en de sponsoren van RZ&PC De Mors.
Want alsof al die wuifmomenten nog niet genoeg zijn, juichen we morgenavond eveneens omdat de inmiddels traditionele sponsoravond van De Mors plaatsvindt. Het liefst met alle leden, voor alle mensen achter de bedrijven die onze vereniging door dik en dun blijven steunen. Kortom, er is genoeg te klappen morgenavond. Aanvang 17.15 uur.