Afgelopen zaterdag vertrokken wij met 11 zwemmers richting Vriezenveen voor de jaarlijkse lange afstand wedstrijd georganiseerd door de Zandstuve.

Nadat wij allemaal lekker hadden ingezwommen begonnen eerst onze jongste zwemmers met hun 200 meter vrije slag waarin weer een paar mooie pr’s te noteren waren .

Hierna volgende de 1500 mtr vrije slag waarin Daniel Nijzink zijn clubrecord wilde verbeteren en behouden aangezien hij toch wel een beetje angst had dat deze hem zou worden afgepakt door 1 van onze triatleten die deze wedstrijd ook mee deden.

Daniel ging zeer voortvarend van start onder goede coaching van Monique die elke 100 mtr bij hield hoeveel hij onder zijn schema zat om een nieuw pr te zwemmen .

Bij de 800 mtr noteerde hij al een nieuw clubrecord van 10.03.43. Hierdoor lag hij al heel veel voor op zijn schema. Hij eindigde zijn 1500 mtr in een zeer mooie tijd van 19.12.28 wat een verbetering van meer dan  45 sec. op zijn oude clubrecord was.

ZEER GOED GEZWOMMEN KEREL.

Ook Omar zette een zeer mooie tijd neer aangezien dit zijn eerste 1500 mtr in wedstrijdverband was.

Hierna volgde de 400 mtr vrije slag waarin iedereen weer hun pr verbeterde.

Als laatste was Jessie aan de beurt voor zijn eerste 800 mtr waarin hij na een aarzelende start zeer goed op dreef kwam en een zeer nette tijd neerzette.

 

Jullie verslaggever