De website van De Mors is compleet in ’t nieuw gestoken en vormt meer dan ooit tevoren een informatief platform waarmee je antwoord krijgt op diverse vragen, opmerkingen kunt plaatsen (via het gastenboek) of informatie kunt inwinnen over de tak van sporten die onze vereniging rijk is. Geïnteresseerd in hoe je RZPC De Mors kunt sponsoren? Ook dat vind je op rzpc-demors.nl, evenals (wedstrijd)uitslagen en -verslagen. Die eerste verzorgen wij voor je zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste waterpolostanden en/of zwemtijden van jouw (favoriete) team en/of individu.

Wat de wedstrijdverslagen betreft, het schrijven daarvan laten we graag aan jou over. Het seizoen 2012/2013 is inmiddels enkele weken onderweg maar het ontbreekt rzpc-demors.nl nog aan een rijke database met (nieuwe) wedstrijdverslagen. Een (enerverende) waterpolowedstrijd gezien of een (spannend) zwem-event meegemaakt? Kruip achter je laptop, smartphone of tablet en deel je ervaringen via de digitale pen! Help rzpc-demors te vullen en er een nog mooiere website te maken.

Verslagen over RZPC De Mors van welke aard ook kun je sturen naar pr@rzpc-demors.nl. Wij hebben alvast ruimte in onze inbox gereserveerd.

RZPC De Mors Redactie