[ad_1] Help De Mors mee bij de Grote Clubactie en win een gave waterpolobal

Vanaf 16 september aanstaande neemt De Mors deel aan de Grote Clubactie en hun clubloterij. Bedoeling dat elk lid van De Mors z’n steentje hieraan bijdraagt, zodat jijzelf als je clubgenoten optimaal van het zwemmen of waterpolo kunnen blijven genieten. Wie de meeste loten weet te verkopen ontvangt bovendien een gloednieuwe waterpolobal!

Elk De Mors-lid ouder dan 10 jaar ontvangt binnenkort vijf loten van de Grote Clubactie. Die loten kosten 3 euro per stuk en moeten verkocht worden vóór 12 december 2017. Goed om te weten is dat de koper ervan kans maakt op het winnen van grandioze prijzen, waaronder maar liefst 100.000 euro, een nieuwe auto of een droomvakantie.
Kijk voor alle winprijzen op https://clubactie.nl/prijzen. De trekking en bekendmaking van de Grote Clubactie vindt plaats op respectievelijk 13 en 14 december 2017.

Ook online en via social media
De vijf loten die elk lid ontvangt zijn bestemd om zelf te verkopen. Wil iemand graag nog meer loten afnemen, dan is dit mogelijk door het aantal gewenste aantal loten voor die persoon te reserveren via [emailadres/naam]. Online [ http://clubactie.nl/actie/RZPCDeMors2 ] loten kopen is ook mogelijk of via de Facebook- en Twitter-pagina van De Mors.

Ben jij de beste lotenverkoper van iedereen, dan krijg jij een nieuwe waterpolobal!

[ad_2]