Beste sportieve leden van RZ&PC De Mors,

Namens de gehele activiteitencommissie vraag ik jullie aandacht voor het volgende:

Ook dit jaar weer, en wel op zaterdag 31 augustus van 14.30 uur tot 17.30 uur, wordt er een activiteit voor de jeugd georganiseerd als startschot van het nieuwe seizoen. Deze activiteit wordt erg leuk bevonden door met name de kleinsten bij De Mors, met een nadrukkelijk sportief randje en veel gezelligheid.
Dit jaar zal de seizoenstart-activiteit plaatsvinden op het Markelose veld aan de Dennenlaan, en voor de begeleiding van naar verwachting 60 deelnemende kinderen zijn we zodoende op zoek naar vrijwilligers.

Zwem4daagse
Iets heel anders is de organisatie van het randgebeuren voor de Zwem4daagse, die plaatsvindt van 26 tot en met 30 augustus aanstaande. Voor het eerst ligt dat in handen van de Activiteitencommissie. En zoals jullie vast zullen begrijpen zijn daarvoor ook de nodige vrijwilligers vereist.
Onder andere de volgende activiteiten staan er op het programma (bij voldoende vrijwilligers).

– stormbaan/spijkerbroek hangen

– cupcake verkoop/versierpunt voor de kids

– grabbeljurk/bak

– blikgooien/lolly trekken/koffie, thee, snoepzakjes verkoop

– popcorn verkoop

– schiettent

Op de donderdagavond zal er tevens een duikles worden gegeven aan de winnaars van de stormbaan en het spijkerbroekhangen. Op de vrijdagavond zal er als eindactiviteit een botenrace zijn.

Nogmaals, omdat deze twee activiteiten te veel zijn om alleen te kunnen dragen hopen we te kunnen rekenen op jullie vrijwillige steun. Aanmelden, wat kan via activiteitencommissie@rzpc-demors.nl, gaat dan ook gepaard met veel dankbaarheid.

 

Met sportieve groet,

Eline van Losser-Hofman, RZ&PC De Mors Activiteitencommissie