logodemorskleinElk jaar vindt van september t/m november de Grote Clubactie plaats. Dit jaar doet “De Mors” ook mee met als doel om zoveel mogelijk loten verkopen! Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (€2,40 per lot) naar de clubkas! Hiermee zijn wij in staat om de club financieel gezond te houden en te blijven investeren in materialen en andere kosten die nodig zijn voor jullie sportieve succes!

 

Met de Grote Clubactie verkopen de seniorleden (> 16 jaar) loten van € 3,00 per stuk. Daarvan is € 2,40 voor De Mors. Dat is toch de moeite waard! Hoe meer loten er verkocht worden, hoe groter de opbrengst voor De Mors. Om de actie voor iedereen haalbaar te maken is besloten dat ieder lid slechts 5 loten hoeft te verkopen.

 

Werkwijze

De seniorleden van De Mors krijgen via hun trainer/aanvoerder een verkoopboekje + 5 contante loten. De loten kun je verkopen aan wie je maar wilt (familie, vrienden, buren, etc.). Bij de uitreiking van de loten ontvang je binnenkort verdere instructies m.b.t. de verkoop etc. Wij gaan er vanuit dat iedereen zich inzet om deze actie tot een succes te maken!

 

Met sportieve groet,

Bestuur “De Mors”