[ad_1] Graag stellen wij jullie voor aan Henk Hofstede. Henk zal met ingang van 04 maart 2019 als hoofdtrainer aan de slag gaan bij de zwemafdeling van RZ&PC De Mors. Henk is 54 jaar jong en heeft bijzonder veel affiniteit met sport. Henk heeft zowel gedurende zijn professionele loopbaan bij Defensie als
gedurende zijn vrije tijd veel werkzaamheden/taken verzorgd die gerelateerd zijn aan sport. Aangezien het een zeer uitgebreide lijst met taken is, zullen wij een greep uit het cv van Henk delen.

– Sportcommissie basisschool, plannen van alle sportactiviteiten, waaronder de jaarlijkse zwemwedstrijden.
– Trainer / hoofdtrainer geweest bij de zwemafdeling van Het Ravijn gedurende 5 jaar, waarvan vier jaar als trainer en 1 jaar als hoofdtrainer.
– Bijgedragen aan de (kwaliteit van) voorbereiding, ontwikkeling en uitvoering van de fysieke training en sportproducten, -diensten en processen binnen defensie.
– Coördineren en controleren van sportlessen en te organiseren sportevenementen.
– Leidinggeven aan diverse groepen medewerkers / functioneel aansturen instructeurs.
– Optreden als opleidingsbegeleider.
– Bijdrage leveren aan opleiding- en trainingsontwikkeling.
– Docent allround zwembad medewerker.
– Sportbegeleiding, opvang en opwerken van individuele personen die een belastingprogramma moesten doorlopen na een blessure.
– Kwaliteit van de trainingsschema’s bewaken.
– Licentie als docent en examinator zwemmen behaald bij de NRZ ( Nationale Raad Zwemveiligheid ).
– Binnen defensie begeleiden van mindere zwemmers zodat zij in staat waren de vereiste testen te halen.
– Op dit moment werkzaam bij de NRZ als voorzitter gedurende examens op diverse opleidingsinstituten en bij MBO en HBO opleidingen met zwemmen in het lespakket om de kwaliteit te waarborgen omtrent de opleiding binnen het zwemonderwijs.

Henk zal zich binnen RZ&PC De Mors bezig gaan houden met het vaststellen van het huidige niveau en hoe daarmee verder te gaan. Het coachen en begeleiden van onze zwemtrainers, zodat zij een goede training kunnen geven aan zowel de jonge (startende) zwemmers, als de ervaren zwemmers. Ook zal samen met de trainers een visie bepaald worden zodat iedereen dezelfde kant op gaat! Daarnaast zal er, als er ruimte voor is, over diverse onderwerpen een workshop of training voor de trainers verzorgd worden. Ook zal Henk waar nodig zelf training geven en meegaan naar wedstrijden om de voortgang te kunnen bepalen. Het maken van zwemschema’s voortbordurend op bestaande schema’s.

Wij kijken uit naar de komst van Henk en hopen dat de trainers en zwemmers hierdoor zichzelf verder kunnen ontwikkelen.

[ad_2]