doelmatWat zouden we toch zonder Ter Steege Bouw moeten?! Opnieuw liet onze hoofdsponsor – nota bene in mindere tijden voor de bouwsector – zich van haar beste kant zien door twee nagelnieuwe doelmatten te schenken aan de waterpolo-afdeling van RZ&PC De Mors.

De vorige exemplaren waren al enige tijd aan vervanging toe, maar nu hangen er dan eindelijk nieuwe doelmatten in de officiële waterpologoals van De Mors. Om ook vanaf de tribune op te kunnen merken dat ze nieuw uit de doos komen, is ervoor gekozen de doelmatten van een nieuw design te voorzien dat voortborduurt op het voormalige ontwerp.

In samenspraak met Ter Steege Bouw is het een ontwerp geworden waarin nog duidelijker de samenwerking tussen onze vereniging en de Rijssense bouwonderneming naar voren komt. Dit uit zich onder andere in het eveneens prominent in beeld brengen van onze clubnaam ‘RZ&PC De Mors’.

We willen Ter Steege Bouw nogmaals bedanken voor het mogelijk maken van de nieuwe doelmatten. Dat ze maar veel wonderschone monsterscores mogen opleveren!

 

Met sportieve groet,

RZ&PC De Mors Sponsorbeheer