NaamloosAfgelopen vrijdagavond hebben wij met de waterpolo en zwemafdeling een smokkeltocht gelopen welke door de activiteitencommissie georganiseerd werd.

Ondanks het slechte weer was er toch een zeer hoge opkomst van meer dan 50 jeugdleden.
Nadat wij allemaal in groepjes waren ingedeeld konden wij gaan beginnen.
Wij kregen allemaal een zoutstengel en stukje pasta mee welke wij weer heel mee terug moesten brengen naar ons beginpunt.
Onderweg konden wij door diverse douanemensen aangehouden worden en moesten wij iets inleveren of anders kregen wij strafpunten op ons formulier.

Ook moesten wij onderweg allemaal opdrachten uitvoeren.
Zo moesten wij bij de eerste post een toren van blokken bouwen.
Daarna moesten wij weer verder door de harde regen naar de volgende post,  waar wij in drie dozen moesten voelen welke voorwerpen er in verstopt zaten.
Van de 10 dingen die er in zaten werden er toch vaak 9 geraden.
Bij de laatste post kregen wij een geheugenspel. Er zaten 10 voorwerpen in een doos waar  wij 20 sec. naar mochten kijken, daarna even wachten en dan opschrijven wat wij allemaal gezien hadden.
Bij deze laatste post kregen wij ook allemaal nog een kop warme chocolademelk met een koekje.

Helaas hebben twee groepen dit allemaal gemist, want deze stonden onder begeleiding van onze stuurloze bestuursleden (Tom-tom generatie?) waardoor ze helemaal in Enter terecht kwamen. Gelukkig zijn deze leden in het bestuur niet zo stuurloos.

Nadat wij weer bij speeltuinvereniging terug waren kregen wij allemaal nog wat te drinken met chips en een lekkere warme frikandel .
Hierna was het  tijd om naar huis te gaan.
Alle vrijwilligers hartelijk bedankt voor jullie grote inzet ondanks het slechte weer en waarschijnlijk tot volgend jaar.

Een verregende verslaggever.