Als eerste zwemwedstrijd van het nieuwe seizoen stond op 8 & 9 september  het  26e Internationalen Einladungsschwimmen in Epe/Gronau  Duitsland op het programma. Het  26e Internationalen Einladungsschwimmen  is een zwemweekend waar presteren en gezelligheid hand in hand gaan.

 

Zaterdag om 07:30 vertrokken de eersten al naar Epe/Gronau voor het voorbereidende werk waarna in de loop van de morgen de rest van de zwemmers, ouders, officials en coaches bij de opgezette tent van De Mors arriveerden. Het weer was ons gunstig gezind en de zon zorgde voor goede zwem omstandigheden.

 

Tijdens beide wedstrijddagen zijn er door verscheidene zwemmers van De Mors  diverse medailles gehaald. Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie behaalde resultaten. Op alle afstanden waren er voor de zwemmers die buiten de medailles gevallen waren oorkondes met de vermelding van de gezwommen tijd en behaalde plaats.

 

Zaterdagavond was er een barbecue georganiseerd  waar zwemmers, ouders, officials en coaches van de Mors de eerste wedstrijddag nog eens  konden doornemen.

 

Aan alles komt een einde zo  ook aan de tweede wedstrijddag op zondag waarna het tijd werd om alles weer in te pakken en weer richting huis te vertrekken. Het was een zeer geslaagd zwemweekend hopelijk zijn jullie volgend jaar weer allemaal van de partij.

 

Foto’s zijn hier te vinden