[ad_1]
Even aandacht voor het volgende. Kreeg onderstaand bericht van Michiel Worst. Afgelopen zaterdag speelde hij nog tegen ons heren1. Stem even op hem.

Beste waterpoloërs van de Mors,

Normaal gesproken lig ik tegenover de heren van het eerste, maar vandaag wil ik vragen of jullie mij willen helpen! Ik wil meedoen aan Expeditie Robinson en daar heb ik zoveel mogelijk stemmen voor nodig. Zouden jullie met mailadressen/Facebook accounts op mij willen stemmen via onderstaande link:

https://www.expeditierobinson.nl/profiel/315.

Hoop dat het kan en anders veel succes nog deze competitie!!

Met vriendelijke groet,

Michiel Worst
Afspraak maken
Stem op Michiel Worst – Expeditie Robinson
Help jij Michiel Worst naar het eiland? stem nu!
expeditierobinson.nlHelp jij Michiel Worst naar het eiland? stem nu![ad_2]