Om ook de komende jaren de waterpolowedstrijden van RZPC De Mors soepel en vakkundig te laten verlopen is de waterpolocommissie (WPC) op zoek naar een nieuwe lichting W-officials. Een W-tje behalen kan via een W-cursus en al vanaf een leeftijd van 16 jaar. Eenmaal de door iedereen te behalen cursus voldaan, dan ben je bevoegd om waterpolowedstrijden op vrijwel alle niveaus te begeleiden.

Het enige dat wij vragen na het behalen van je W-tje is om per seizoen minimaal 3 wedstrijden te ‘klokken’. In de praktijk betekent dit dat je slechts twee, maximaal drie zaterdagen per seizoen enkele uurtjes van je vrije tijd moet opofferen om jouw vereniging een groot plezier te doen.

Naast W-officials zijn we ook naarstig zoekende naar scheidsrechters, altijd een intensieve zoektocht omdat deze weliswaar dankbare taak nu eenmaal meer vrije tijd kost. Echter zonder (voldoende) clubscheidsrechters is de WPC niet in staat de vereiste hoeveelheid waterpoloteams inschrijven, waardoor dus ook niet in competitieverband gespeeld kan worden. Scheidsrechters zijn elk jaar nodig en daarom doen we blijvend een oproep naar verse aanwas.

Ben jij bereid W-official te worden en/of toe te treden tot het arbitersgilde van De Mors? Geef je dan a.u.b. op! Opgeven kan wpc.demors@gmail.com onder vermelding van ‘aanmelden W-cursus 2012/2013’ of ‘aanmelden scheidsrechtercursus 2012/2013’. Bij voorbaat dank.

Met sportieve groet,

RZPC De Mors Waterpolo Commissie