DE MORS COMPOSTACTIE 2016

 

Nu de winter weer halverwege is en het voorjaar er aan komt, is het weer tijd voor onze traditionele compostactie! Vele mensen kijken al naar ons uit, en ook bij De Mors is deze actie niet meer weg te denken. Ook dit jaar streven we erna geweldige resultaten te boeken.

Onder het motto ‘vele handen maken licht werk’ vragen we alle jeugdleden om hun steentje bij te dragen en zo veel mogelijk zakken compost en potgrond te verkopen. De topverkopers krijgen natuurlijk ook tijdens deze 2016-editie de kans om een flink zakcentje bij te verdienen. Iedereen die meer dan 10 zakken verkoopt krijgt € 0,25 voor iedere extra verkochte zak. Om het verkopen enigszins uitdagend te maken hebben we dit jaar ingezet op een score van gemiddeld 20 zaken per persoon.

 

Online bestellen

Zoals andere jaren is het dit jaar ook weer mogelijk om uw bestelling online te plaatsen. Dit kan op twee verschillende manieren; Stuur een email naar secretaris@rzpc-demors.nl vermeld duidelijk uw achternaam en adres. En geef aan hoeveel potgrond en/of compost u wenst. Of plaats uw bestelling via de webshop op website www.rzpc-demors.nl. Overigens mag er verkocht worden aan iedereen in de toegewezen wijk (zoals die op de te ontvangen bestellijst staat) en daarnaast natuurlijk ook aan ou­ders, familie, buren, vrienden, kennissen, collega’s van ouders, et cetera.

 

Bestelperiode

Bestellingen opnemen kan van zaterdag 13 februari tot en met zaterdag 5 maart. Deze bestelperiode is bewust gekozen zodat jeugdleden die op voorjaarsvakantie zijn/gaan nog genoeg tijd hebben om compost- en/of potgrondzakken aan de man te brengen.

 

Levering

Senioren opgelet! Vrijdagavond 1 april en/of zaterdagmorgen 2 april worden de zakken uitgeleverd. Dus ben je in het bezit van een auto, aanhanger of gezonde ledematen, reserveer deze avond en/of ochtend nu in je agenda en meld je bij mij aan om mee te helpen met het bezorgen.

 

We rekenen weer op jullie. Alvast vriendelijk bedankt!

 

Mark Schreurs & Jasper Voortman