1Na een aantal weken rust mochten de Pupillen afgelopen zaterdag weer eens aan de bak. De wedstrijd tegen Vriezenveen A stond namelijk op het programma. De afgelopen weken is er goed en hard getraind, dus de verwachtingen waren hooggespannen.

 

De eerste periode was een moeilijke periode voor onze, omdat Vriezenveen begon met sterk aanvallend spel en veel breaks.  Daarom liepen ze al snel uit qua tussenstand. Gelukkig knokten we door en door uitstekend keeperswerk van Jorrit Peddemors bleef de achterstand beperkt tot: 0 – 5

 

Ook de 2de periode had De Mors moeite met de snelle Vriezenveense omschakeling vanuit de verdediging naar aanval. Na wat tactische veranderingen ging het beter en creëerden we steeds meer kansen. Jammer genoeg werden de kansen niet omgezet in goals.

We wisten dat wij nu aan de beurt waren om te domineren en goals te scoren. De ene naar de andere kans werd gecreëerd en de goede inzet van het team werd beloond met goede acties en goals. Vooral Gideon ten Hove was op dreef en scoorde de ene naar de ander goal. Voorafgaand aan de goals stond goed overzicht en precieze passes van Joost Karels. We kwamen terug in de wedstrijd en dat was ook te zien aan de stand: 4 – 9

 

De laatste periode kwam er een keepers wissel, en was het de beurt aan Jan – Paul Rozendom om de ballen uit de goal te houden. We kregen vertrouwen door ons goede spel, en gingen daarom door met aanvallen. Er werden goede aanvallen opgezet waaruit ook mooie goals ontstonden. Uiteindelijk werd de wedstrijd toch verloren met 6 – 11, maar verlieten we het zwembad met een opgeheven hoofd.  We hebben een goede wedstrijd gespeeld en gestreden voor de winst.

 

Thomas Poortman