Nu de winter weer halverwege is en het voorjaar er aan komt, is het weer tijd voor onze traditionele compostactie! Vele mensen kijken al naar ons uit, en ook bij De Mors is deze actie niet meer weg te denken. Ook dit jaar streven we erna geweldige resultaten te boeken.

Onder het motto ‘vele handen maken licht werk’ vragen we alle jeugdleden om hun steentje bij te dragen en zo veel mogelijk zakken compost en potgrond te verkopen. De topverkopers krijgen natuurlijk ook tijdens deze 2015-editie de kans om een flink zakcentje bij te verdienen. Iedereen die meer dan 10 zakken verkoopt krijgt € 0,25 voor iedere extra verkochte zak. Om het verkopen enigszins uitdagend te maken hebben we dit jaar ingezet op een score van gemiddeld 20 zaken per persoon.

 

Online bestellen
Nieuw naast de vertrouwde wijze is het kunnen bestellen via internet of e-mail. Stuur een email naar secretaris@rzpc-demors.nl vermeld duidelijk uw achternaam en adres. En geef aan hoeveel potgrond en/of compost u wenst. Of plaats uw bestelling via de webshop van RZPC De Mors. Overigens mag er verkocht worden aan iedereen in de toegewezen wijk (zoals die op de te ontvangen bestellijst staat) en daarnaast natuurlijk ook aan ouders, familie, buren, vrienden, kennissen, collega’s van ouders, etcetera.

 

Bestelperiode
Bestellingen opnemen kan van maandag 16 februari tot en met zaterdag 28 februari. Deze bestelperiode is bewust gekozen zodat jeugdleden die op voorjaarsvakantie zijn/gaan nog genoeg tijd hebben om compost- en/of potgrondzakken aan de man te brengen.
Nadere informatie volgt bij de uitreiking van de bestellijsten in de week van 9 februari.

 

Levering
Senioren opgelet! Vrijdagavond 20 maart en/of zaterdagmorgen 21 maart worden de zakken uitgeleverd. Dus ben je in het bezit van een auto, aanhanger of gezonde ledematen, reserveer deze avond en/of ochtend nu in je agenda en meld je bij ons aan om mee te helpen met het bezorgen.

 

We rekenen weer op jullie. Alvast vriendelijk bedankt!

Mark Schreurs & Jasper Voortman
Mob Mark: 06-53164369 / mob Jasper: 06-30988589