We hebben de balans opgemaakt en dankzij de inzet van een aantal enthousiaste clubleden is onze compostactie, net als voorgaande jaren, opnieuw een succes gebleken.

Voor het tweede jaar op rij konden we voor het inladen van de zakken terecht bij Ten Brinke Recycling. Om het gure, maar gelukkig droge weer te ontvluchten was het tussen de bedrijven door veelal gezellig druk in de ter beschikking gestelde bouwkeet. Aan enthousiasme daardoor geen gebrek, mede door de cateringdames die de beperkte, maar zeer welkome warme (lees: gefrituurde) versnaperingen weer prima voor elkaar hadden.

Wat is het toch telkens geweldig om te zien dat er veel leden het hart voor hun vereniging op de juiste plaats hebben zitten en bereid zijn de handen uit de mouwen te steken. Ruim de helft van de jeugdleden heeft geholpen met de verkoop en ook de oude(re) garde heeft op meerdere fronten zijn steentje bijgedragen. De topverkoper van editie 2013 is Nathanael Nijsink. Hij wist in totaal maar liefst 128 compost- en potgrondzakken aan de man te brengen. Klasse!

Nathanael en de overige jeugdige topverkopers belonen we deze week met een leuk zakcentje. De rest van de hulp zal het moeten doen met een welgemeend: BEDANKT!!!

Rest mij tot slot alvast te melden dat we volgend jaar opnieuw gebruik kunnen maken van de gastvrijheid van Ten Brinke Recycling, en natuurlijk hopen we ook dan weer op jullie enthousiaste inzet te kunnen rekenen.

Johan Ruiterkamp