Afgelopen zaterdag vertrokken wij vol goede moed naar Vriezenveen voor onze tweede wedstrijd in de competitie.
 
Na een goede competitie start met een mooie plaats bij de eerste vijf hoopten wij dit een goed vervolg te kunnen geven in deze wedstrijd. ’s Morgens vroeg tijdens de training hadden wij nog speciaal getraind op de overnames in de estafettes.
 
Na goed in gezwommen te hebben, onder leiding van Monique, begonnen wij zeer fanatiek aan deze wedstrijd. Dit resulteerde in zeer mooie tijden van al onze zwemmers waardoor er weer veel nieuwe pr’s werden behaald. Vooral door de goede resultaten in de estafettes kunnen wij onze positie in de top 5 behouden.
 
Onze B/C selectie had deze zaterdag een thuiswedstrijd in Rijssen.
 
Tijdens het opbouwen van het zwembad hing onze speaker Robert Spekhorst iets te ver voorover bij het vastmaken van de lijnen waardoor hij met kleren en telefoon te water raakte.
Hierdoor moest hij zich snel huiswaarts begeven om droge kleren aan te trekken maar gelukkig was hij op tijd terug zodat hij zijn taak als speaker zeer bekwaam kon vervullen.
 
Ook bij deze zwemmers konden wij de resultaten van de trainingen terug zien want ook hier vielen weer vele nieuwe pr’s te bewonderen door de ouders die weer in grote getalen aanwezig waren.
 
Ook willen we de ouders bedanken die deze wedstrijd aanwezig waren om te helpen.
Met name de ouders die voor de eerste keer hielpen met de voorstart en het ophalen van de kaartjes, wat in het begin een beetje onwennig was maar daarna voortreffelijk ging.
Hoe meer ouders er komen helpen hoe minder vaak iedereen een keer aan de beurt is.
 
Wij zoeken ook nog 1 of 2 ouders die als speaker dienst willen doen.
Jullie worden dan eerst vakkundig ingewerkt door Robert of Cock.
 
 
Jullie verslaggever