IMG_1076.JPG_s

Tijdens het pinksterweekend heeft R.Z&P.C. De Mors ook dit jaar weer deelgenomen aan Internationales Nordhorner Pfingstschwimmfest. in Duitsland.

Sommigen hadden weer een vrije dag opgenomen om op vrijdagmorgen al naar Nordhorn te gaan om een plek op het grasveld van het zwembad te bemachtigen voor de 2 grote tenten van R.Z&P.C. De Mors en de caravans/tentjes van de mensen die bleven overnachten.

De sfeer zat er tijdens het toernooi goed in, ondanks het wat tegenvallende weer.

 

Nadat zaterdagmorgen de taken voor de hele dag onder de ouders/begeleiders waren verdeeld en opgehangen, waren we klaar voor het  toernooi dat om 10:30 begon.
De watertemperatuur was zeer aangenaam, alleen als je dan uit het bad kwam was het toch wel zeer frisjes en was een handdoek of badjas geen overbodige luxe.

De zwemmers van R.Z&P.C. De Mors hebben op beide dagen een goed toernooi gezwommen en hielden zich met mooie klasseringen keurig staande tijdens deze internationale zwemwedstrijd met o.a deelnemers uit Polen, Italie, Duitsland en Nederland.

Van R.Z&P.C. De Mors wisten de volgende zwemmers zich in de medailles te zwemmen:

100m Freistil weiblich

2e. Slinkman, Tahnee        01:25,82

200m Rücken weiblich

3e. Slinkman, Zoè               03:04,94

200m Freistil weiblich

1e. Slinkman, Tahnee        03:08,86

200m Freistil männlich

2e. Zandvliet, Andy              03:16,54

 

Op zaterdagavond was er een barbecue georganiseerd waar de zwemmers, trainers en ouders/begeleiders de dag nog eens door konden nemen of gewoon gezellig met elkaar konden praten.
Aan het einde van de avond gingen de mensen die niet bleven overnachten terug naar Nederland en maakten de achterblijvers zich op voor de 2e dag van het toernooi die zondagmorgen al zeer vroeg begon.

Nadat er zondagmorgen gezellig met elkaar ontbeten was, waren de zwemmers weer klaar om nog een dag te vlammen.Maar zoals altijd kwam aan dit zwemtoernooi ook een einde en werd het zondagavond tijd om alles weer in te pakken en huiswaarts te keren.

We kunnen terug zien op een geslaagd toernooi waar naast het presteren het ook gezellig en goed was om eens een dag/weekend samen te zijn.

Alle mensen die hun steentje hebben bijgedragen zodat onze zwemmers konden deelnemen aan dit toernooi hartelijk bedankt !

 

Op onze website onder Fotoboek kunt u foto’s vinden van de zaterdag.