35e Riessentaktoernooi valt in het water.

 In Algemeen, Zwemmen

De Regenbui

Na alle voorbereidingen en het opbouwen op vrijdagavond/zaterdagmorgen door diverse vrijwilligers kon vanmorgen het 35e Riessentaktoernooi weer van start gaan.

De afgelopen dagen was steeds de weersverwachtingen in de gaten gehouden, we hoopten dat de weerprofeten er naast zaten en dat we een stralend mooie dag zouden hebben.

Tijdens het ochtendprogramma viel het weer, ondanks dat het voor de zwemmers wat frisjes was als ze uit het water kwamen, nog wel mee.

Iedereen deed goed zín best om zo hard mogelijk te zwemmen om zo een medaille plaats te pakken.

Als de zwemmers uit het water kwamen zochten ze zo snel mogelijk de (party)tenten op die verschillende verenigingen hadden mee gebracht.

Rond de middag konden de medailles die tijdens het ochtendprogramma waren behaald worden uit gereikt door onze voorzitster.

Het middagprogramma was nog maar kort bezig of het begon hard te regenen en de temperatuur begon te dalen. Hierop besloot de wedstrijdleiding de wedstrijd stil te leggen voor beraad, waarna in overleg met de ploegleiders van de verschillende zwemverenigingen besloten werd om de wedstrijd af te lasten.

Helaas speelde het weer deze keer niet mee en we hopen dat we volgend jaar wel een zonnige zaterdag mogen hebben tijdens het Riessentaktoernooi.

 

Alle vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen tijdens dit Riessentaktoernooi hartelijk bedankt voor jullie inzet!

Recent Posts
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt