Nu de schaatsen weer in het vet staan en het voorjaar voor de deur, is het weer tijd voor onze traditionele compostactie! Vele mensen kijken al naar ons uit, en ook bij De Mors is deze actie niet meer weg te denken. Ook dit jaar streven we erna geweldige resultaten te boeken.

Onder het motto ‘vele handen maken licht werk’ vragen we alle jeugdleden om hun steentje bij te dragen en zo veel mogelijk zakken compost en potgrond te verkopen. De topverkopers krijgen natuurlijk ook tijdens deze 2013-editie de kans om een flink zakcentje bij te verdienen. Iedereen die meer dan 10 zakken verkoopt krijgt € 0,25 voor iedere extra verkochte zak. Om het verkopen enigszins uitdagend te maken hebben we dit jaar ingezet op een score van gemiddeld 20 zaken per persoon.

Online bestellen
Nieuw naast de vertrouwde bestelwijze is het kunnen bestellen van compost en potgrond via de speciaal ontworpen webshop op www.rzpc-demors.nl of aan de hand van het sturen van een e-mail naar secretaris@rzpc-demors.nl. Bestel je via email, vermeldt dan duidelijk je achternaam en adres. Uiteraard dien je ook aan te geven hoeveel zakken potgrond en/of compost je wenst af te nemen.
Overigens mag er verkocht worden aan iedereen in de toegewezen wijk (zoals die op de te ontvangen bestellijst staat), en daarnaast natuurlijk ook aan ouders, familie, buren, vrienden, kennissen, collega’s van ouders, et cetera.

Bestelperiode
Bestellingen opnemen kan van donderdag 21 februari tot en met vrijdag 1 maart. Deze bestelperiode is bewust gekozen zodat jeugdleden die op voorjaarsvakantie zijn/gaan nog genoeg tijd hebben om compost- en/of potgrondzakken aan de man te brengen.

Levering
Senioren opgelet! Vrijdagavond 23 maart en/of zaterdagmorgen 24 maart worden de zakken uitgeleverd. Dus ben je in het bezit van een auto, aanhanger en/of gezonde ledematen, reserveer deze avond en/of ochtend nu in je agenda en meld je bij mij aan om mee te helpen met het bezorgen.

We rekenen weer op jullie. Alvast vriendelijk bedankt!

Johan Ruiterkamp
GSM: 06 51 389 861